Album: Fast Loud Death

[Fast Loud Death]

  • Release: vrijdag, 15 maart 2013
Geen album gegevens gevonden..
Er heeft nog niemand dit album toegevoegd aan zijn of haar collectie, wees de eerste!


  1. N.W.L.
  2. Thrash All Over You
  3. E.A.G.
  4. KILL (Those Who Oppose Me)
  5. Bitch, Out' My Way
  6. Fast Loud Death
  7. Lead Through the Head
  8. Diary of a Thrashman
  9. Toxic Avenger
  10. This Is Me
  11. Braindead Metalhead
  12. Piss Out My Ass
  13. Fatal Anoxia